Hallo 2020!

◦•◉✿2019✿◉●•◦
Het geboortejaar van ‘Het grote kleine babyboek’!

Op 10 mei was het zover: de publicatie van mijn EIGEN boek! Ik ben AUTEUR! Soms kan ik het nog steeds niet geloven haha ;-) Wat in het voorjaar van 2017 (toen Josephien thuis kwam uit het ziekenhuis) begon als ‘een leuke idee’ en ‘wat krabbels in een schetsboek’, veranderde in een serieus idee en in een jaar tijd in een volwaardig manuscript.

Toen begon de zoektocht naar een geïnteresseerde uitgever.....pff ontelbare afwijzingen volgde: ‘niet commercieel genoeg’, ‘te specifieke doelgroep’, ‘te kostbaar’ enz enz...Totdat in maart van dit jaar Uitgeverij Boekscout mij en mijn manuscript met open armen in ontvangst nam en mij het geweldige nieuws bracht: zij wilden mijn boek heel graag publiceren! Er hoefden alleen maar wat puntjes op de i en mijn manuscript was klaar voor publicatie. Het eindresultaat is prachtig en ik ben er zo trots op!

De boekpromotie ging van start en draait nog steeds op volle toeren. Gaandeweg heb ik veel nieuwe, lieve en interessante mensen leren kennen. Andere ouders, lotgenoten, medici, leuke samenwerkingen enz. Deze mensen wil ik via heel erg bedanken voor alles wat ze mij het afgelopen jaar hebben geschonken: begrip, liefde, erkenning, inspiratie, steun en kracht.

Ik hoop dit allemaal ook terug te mogen geven. Aan de mensen die ik heb leren kennen maar ook vooral aan de papa’s en mama’s die mijn boek invullen, mijn verhaal lezen en op deze manier hun eigen waardevolle herinneringen bewaren en koesteren.

Bedankt iedereen en veel liefde en geluk gewenst voor 2020!

En denk eraan: “Though she be but little, she is fierce”.- Shakespeare

Liefs,

Ilse


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Hallo 2020!

Dat was em dan...!

Het grote kleine babyboek weer op nummer 1!

Wauw!

Hallo daar!

Het grote kleine babyboek gaat de grens weer over!