Mijn eerste blog-berichtje!

Hallo allemaal!

Hierbij mijn allereerste blog-bericht! Ik ga jullie via deze weg op de hoogte houden van alle gebeurtenissen omtrent de verschijning van mijn boek: 'Het grote kleine babyboek'. Ik kan zelf nog niet geloven dat het echt gaat gebeuren! Vorige week heb ik de uiteindelijke en gecorrigeerde versie van mijn manuscript ingeleverd. Het team van Boekscout is op dit moment druk met het controleren en gereedmaken van mijn manuscript, zodat het productieteam aan de slag kan. Ik heb ondertussen ook al een flinke lijst mailadressen mogen toevoegen aan mijn lijst voor de promotiemail. Echt geweldig dat zoveel mensen geïnteresseerd zijn en mij willen steunen! Heb je je nog niet ingeschreven? Dat kan ook via mijn blog!

Er was nog een belangrijk puntje op mijn to-do-list die ik graag af wilde vinken: de auteursfoto voor op de achterkant van het boek en voor op al het promotiemateriaal. Ik vond dit een goede reden om eens goed uit te pakken dus heb ik gisteren mijn eerste echte fotoshoot gehad! Eerst zijn mijn haar en make-up prachtig gedaan door Anita Westerman-Sterken van Sterk Hair & Beauty. Vervolgens ben ik samen met mijn vriendin Lotte en fotografe Judith van Zoelen (van Zoelen Fotografie) naar de Sahara bij Ommen gereden. Dit is een zandverstuiving met allemaal mooie plekken om foto's te maken. De perfecte locatie. Het was frisje in mijn zomerjurkje, maar wel erg leuk om eens te doen. Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat! Er zitten zeker weten geschikte foto's tussen ;-).

Vandaag ga ik een begin maken met mijn promotieplan. Ik ga o.a. een lijst maken met geschikte "kandidaten" voor het persbericht.

Bedankt voor het volgen en lezen van mijn blog en tot het volgende bericht!

Liefs,
Ilse


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Mijn eerste blog-berichtje!

Dat was em dan...!

Het grote kleine babyboek weer op nummer 1!

Wauw!

Hallo daar!

Het grote kleine babyboek gaat de grens weer over!