Het grote kleine babyboek op nummer 1!!

Het grote kleine babyboek op nr 1!! Is dit even een leuke verassing!! Het grote kleine babyboek staat op nummer 1 van de top 10 beste babyboeken van 2022, samengesteld door de redactie van Bestekinderadvies.nl Superleuk! Dit is de review:

"Heb je geen problemen tijdens de zwangerschap en komt je baby normaal en zonder problemen ter wereld? Dan mag je je gelukkig prijzen. Het best scorende babyboek in deze review is namelijk speciaal ontworpen voor kindjes die te vroeg geboren worden of bij de geboorte een te laag gewicht hebben. Bij deze baby’s maak je je veel meer zorgen over de eerste periode. Misschien mag het nog niet meteen mee naar huis. Het grote kleine babyboek helpt dan mooie herinneringen vast te leggen.

Pluspunten:

  • Dit boek begint al bij de zwangerschap en loopt door tot en met de vierde verjaardag. Wij vinden het leuk dat dit een boek voor een langere periode dan alleen het eerste levensjaar is. Alle eerste momentjes die speciaal voor premature en dysmature baby’s gelden, zijn in dit babyboek opgenomen. Zo is er bijvoorbeeld een onderwerp dat gaat over het eerste moment zonder voedingssonde of over de reden waarom je baby eerder geboren is. Ook de omslag is erg aantrekkelijk, met vrolijke bloemen in lichte kleuren en een klein konijntje dat een vlinder achterna gaat.

Minpunten:
In alle hectiek van een te vroeg geboren baby of baby met te laag geboortegewicht, kun je makkelijk vergeten om het babyboek consequent bij te houden."


Klik hier voor de complete top 10.

Liefs,

Ilse

Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Het grote kleine babyboek op nummer 1!!

Het grote kleine babyboek op nummer 1!!

Ronald McDonald Huis Groningen

Nieuwe samenwerking met NeoKleertjes!

Dubbel feest!!

Ziekenhuis Amstelland