“The things you are passionate about are not random - they are your calling”

Dit kwam ik gisteren tegen: de lijst met uitgevers waar ik het manuscript van Het grote kleine babyboek naartoe heb gestuurd. Hopend op die ene positieve reactie en die “Ja!”. Ik ben een jaar bezig geweest met het manuscript. Met het schrijven en vormgeven van het hele boek. Het begon als een complete schets op papier, de plattegrond. Ik ben in InDesign helemaal blanco (en zonder ervaring ) begonnen met het vormgeven en schrijven. Laag voor laag en van cover tot achterkant. De illustraties heb ik aangeschaft bij een illustrator en daarna allemaal stuk voor stuk op maat gemaakt in Photoshop. Toen pas kregen ze hun eigen plekje in het boek. Helemaal naar mijn wens en met enorm veel zorg en liefde voor ieder detail.
Het manuscript heb ik naar maar liefst 45 verschillende uitgeverijen gestuurd. Afgewezen, afgewezen, afwezen…De lijst werd maar langer en langer. Het boek uitgeven in eigen beheer was geen optie, dus ik moest doorzetten en was tot op het bot toe gemotiveerd. Het was mijn missie om mijn boek werkelijkheid te laten worden!
Nummer 46 was het magische getal: uitgeverij Boekscout was direct enthousiast en wilde mijn boek uit gaan geven! Het boek is precies zo gepubliceerd zoals ik het had gemaakt. Ik heb alleen, in overleg, een andere cover gekozen. Verder was het publicatie-klaar, een enorm compliment!

We zijn nu een tweede druk, veel nieuwe samenwerkingen, een prachtig aantal verkochte boeken en 2 jaar en 9 maanden verder! Ik hoop dat ik nog heel lang ouders van prematuur en/of dysmatuur geboren baby’s een op maat gemaakt plekje kan bieden voor alle unieke mijlpalen en herinneringen.


Liefs,

Ilse


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


“The things you are passionate about are not random - they are your calling”

Dat was em dan...!

Het grote kleine babyboek weer op nummer 1!

Wauw!

Hallo daar!

Het grote kleine babyboek gaat de grens weer over!