VZW Kleine Held

Graag stel ik jullie voor aan deze geweldige Belgische stichting: VZW Kleine Held.
Als eerbetoon aan haar eigen, kleine held en sterrenkindje Noor, heeft Sofie D'Hondt in 2017 de VZW Kleine held opgericht. Ze schenken gratis pakketjes aan ouders van prematuur en/of ziek geboren kindjes. In elk pakketje zit een couveusehemdje, mutsje, couveusedekentje, wikkeldekentje, geurdoekje, vlaggenlijn, setje mijlpaalkaarten, pack WaterWipes en nu ook een flyer van Het grote kleine babyboek.

Met deze startpakketjes willen ze de ouders een lichtpuntje schenken en voor een thuisgevoel zorgen in de kille ziekenhuisomgeving. Ze besteden hierbij ook aandacht aan de broertjes en zusjes door hen een gratis zorgenvriendje te schenken. Dankzij hun eigen zorgenvriendje kunnen de broertjes en zusjes hun angsten en problemen kwijt bij hun knuffel. Op die manier is hun zorgenvriendje een eerste belangrijke stap in het verwerkingsproces en kan er ook samen over gepraat worden. Erg waardevol! Naast een gratis startpakket bieden ze de ouders ook een kosteloze, liefdevolle fotoreportage aan op de afdeling Neonatologie. Foto’s zijn een belangrijk onderdeel in het verwerkingsproces.

Een prachtige initiatief die alle steun en liefde verdient en kan gebruiken! Want deze stichting heeft het loodzwaar en staat op het punt om misschien wel uit nood te moeten stoppen... Kijk voor meer info op www.kleineheld.be

Veel liefs,

Ilse

Twitter Facebook LinkedIn Volgen


VZW Kleine Held

Dat was em dan...!

Het grote kleine babyboek weer op nummer 1!

Wauw!

Hallo daar!

Het grote kleine babyboek gaat de grens weer over!